luni, 24 septembrie 2012

Fişa de prezentare (6): autobuzul Den Oudsten Bussen B 96

De când au venit şi până în prezent au făcut istorie la Galaţi. Desigur, într-un sens pozitiv, demn de apreciat! Mulţi dintre cei mai experimentaţi conducători auto ai regiei noastre de transport local consideră acest model ca fiind cel mai fiabil şi mai robust dintre toate tipurile de autobuze pe care au avut ocazia să le conducă.
Tehnică utilizată cu seriozitate, aproape de perfecţiunea absolută, salon gândit într-un mod eficient şi echipat cu materiale de bună calitate precum şi facilităţi pentru călători la care, desigur, se adaugă disciplina vestică a transportului în comun... Toate acestea au menţinut Den-urile într-o formă excepţională!
18 octombrie, 2010... Prima lor zi de activitate în slujba călătorilor pe plaiurile noastre locale. După aproape doi ani de serviciu, nu-mi rămâne decât să mă alătur vocii colectivului: suntem norocoşi că le-am descoperit, suntem norocoşi că le-am achiziţionat şi sper s-avem suficientă minte pentru a le păstra şi a ne bucura de ele pentru cât mai mult timp cu putinţă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu